Про Товариство

  • Благодійна акція для будинку дитини «Берізка» від в’єтнамської громади міста Києва
    6 червня 2019

         Напередодні Міжнародного https://korrespondent.net/ukraine/4451330-sylovyky-publykuuit-vydeo-s-plennymy-rossyianamy дня захисту дітей, представники Київської міської громадської організації "В'єтнамське товариство" на чолі з Першим віце-президентом Нгуєн Вінь Фионгом відвідали Київський міський будинок дитини "Берізка", якій є єдиним спеціалізованим закладом медико-соціальної реабілітації для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без батьківського піклування, з органічними ураженнями нервової  системи, та для дітей народжених ВІЛ-інфікованими матерями, ВІЛ/ СНІД хворих дітей.

         В установі проживає біля 100-та дітей, кількість маленьких вихованців постійно змінюється - одних діток всиновлюють, інші надходять.

  • У парламенті відкрилася виставка "В’єтнам: країна та люди"
    5 червня 2018

         У рамках Року в’єтнамської культури в Україні у парламенті  відкрилася фотовиставка "В’єтнам: країна та люди".

        З вітальним словом на відкритті фотовиставки виступив надзвичайний та Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні Нгуєн Ань Туан, а також Керівник групи з міжпарламентських зв'язків з Соціалістичною Республікою В'єтнам, народний депутат України Оксана Юринець.

  • Запрошуємо на фотовиставку "В’єтнам: країна та люди"
    1 червня 2018

         У рамках Року в’єтнамської культури в Україні відбудеться фотовиставка "В’єтнам: країна та люди". Захід організовано Посольством В’єтнаму в Україні та Товариством "Україна – В’єтнам".

  • Товариство бере участь у підготовці Дня В'єтнаму на Львівщині
    13 березня 2018

         Сьогодні, 13 березня, голова Львівської ОДА Олег Синютка та перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус зустрілися із Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В′єтнам в Україні Нгуєн Ань Туаном.

         Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

  • В Україну прибув новий Посол В’єтнаму
    18 серпня 2017

         18 серпня 2017 р. в Україну прибув новий Надзвичайний і Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні пан Нгуєн Ань Туан. Правління Товариства "Україна-В’єтнам" взяло участь у церемонії зустрічі нового посла та його дружини.

         Новопризначеного Посла В’єтнаму в аеропорту Бориспіль також зустрічали Посол Малайзії в Україні пан Датук Аюф Бачі і Посол Республіки Індонезія в Україні Юдді Кріснанді.

Детальніше...

Про В’єтнам

  • Колишній український "локшинний магнат" зробив виклик Xiaomi
    4 січня 2019

     

         Один з найбагатших людей В'єтнаму, що "зробив" свій статок в Україні, запустив виробництво смартфонів і будує tech-екосистему.

         Найбільша за ринковою вартістю в'єтнамська компанія Vingroup (належить бізнесменові Фам Нхат Вуонг) відсвяткувала запуск своєї першої лінійки смартфонів в Хошиміні. Новий бізнес знаменує собою новий помітний крок для Vingroup, конгломерату, який вже працює в різних галузях, таких як нерухомість, роздрібна торгівля і охорону здоров'я, пише Forbes. Дізнайтесь більше інформації,перейшовши за посиланням https://vip-casino.org/

  • Помер президент дружнього В’єтнаму
    21 вересня 2018

         Президент В’єтнаму Чан Дай Куанг помер 21 вересня 2018 р. у військовій лікарні у віці 61 року після тяжкої хвороби. Про це повідомляє в’єтнамська державна інформаційна агенція.

         Смерть спричинена "серйозною хворобою попри всі зусилля вітчизняних та міжнародних лікарів", йдеться у повідомленні.

         Чан став президентом у 2016 р., змінивши на посту Чионг Тан Шанга. До обрання він був Міністром громадської безпеки (2011-2016 рр.). Входив до складу Політбюро Комуністичної партії В’єтнаму.

         Україні з глибоким сумом сприйняли цю звістку. Товариство "Україна – В’єтнам" висловлює співчуття рідним і близьким Чан Дай Куанга та усьому братньому в’єтнамському народу в зв’язку з його смертю.

         Вічна пам’ять…

  • Найбільший прапор України у В'єтнамі
    23 серпня 2017

         З нагоди національного свята – Дня Державного Прапора України в Посольстві України в Соціалістичній Республіці В’єтнам 23 серпня 2017 р. піднято найбільший у В’єтнамі синьо-жовтий Державний Прапор України.

Детальніше...

Про двосторонні відносини

  • В'єтнамська кухня на Великій Васильківській
    3 квітня 2018

         На розі Саксаганського та Великої Васильківської з 3 квітня почав роботу в'єтнамський ресторан NĂM, пише The Village Україна.

         Двоповерховий ресторан відкрили співзасновники ресторану BAO - Modern Chinese Cuisine Тарас і Оксана Середюк (мережа Mafia, Casta, "Якіторія") і шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво (Bo. Pastry).

         На першому поверсі розташований головний коктейльний бар під назвою "Nem & Raw Bar" з традиційними в'єтнамськими холодними закусками. Другий поверх - повноцінний ресторан для вечері або зустрічей компаніями.

  • Представники Товариства відвідали В'єтнам
    30 березня 2018

         З 17 по 29 березня 2018 р. у В’єтнамі та Камбоджі перебувала делегація Товариства "Україна - В'єтнам" та Спілки жінок України на чолі з Л.В.Герасименко. Відбулися зустрічі з колегами зі “Спілки жінок В’єтнаму” та представниками організації “Камбоджийські жінки за мир та розвиток”. Сторонами були обговорені перспективні напрямки співпраці та шляхи взаємодії у майбутньому.

Детальніше...