Товариство оголошує фотоконкурс

3 липня 2015

     Товариство "Україна – В’єтнам" та Національна спілка фотохудожників України оголошують фотоконкурс для підготовки і проведення Міжнародної фотовиставки міст-побратимів і партнерів України та В’єтнаму.

     За результатами конкурсу має бути відібрано 132 художні роботи, по 12 фотографій міст Києва, Одеси, Харкова, Черкас і Чернігова, а також Київської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської областей щодо їх історичних, культурних, ландшафтних або архітектурних особливостей.



Конкурсний відбір

     Фотороботи приймаються до 20 вересня 2015 р. включно. Відбір здійснюється методом рейтингового голосування. Визначення переможців відбудеться об 11.00 годин 26 вересня 2015 р. у приміщенні НСФХУ за адресою: вул. С. Петлюри, 23/126, м. Київ, 01032.

     Переможці конкурсу отримають грошову винагороду (перший приз у категорії кожного міста/області – 1 000 грн.) та цінний подарунок від в’єтнамської громади України. Нагородження переможців відбудеться 10 жовтня 2015 р. Про час і місце урочистого заходу номінантів буде повідомлено окремо.

     Журі очолюють Голова Товариства "Україна – В’єтнам" Олександр Шлапак та голова правління Національної спілки фотохудожників України, заслужений працівник культури України Едуард Странадко. До складу комісії увійдуть представники Мінкультури України, відповідних державних адміністрацій, Громадської ради при МЗС, В’єтнамської громади України.

     Виставка робіт переможців експонуватиметься на початку 2016 р. у відповідних містах-побратимах В’єтнаму. Найкращі роботи будуть розміщені також на офіційному сайті Товариства та сайті НСФХУ www.photospilka.com.

 

Технічні умови конкурсу

     Відбір робіт членами журі відбуватиметься на сайті Національної спілки фотохудожників України www.photospilka.com в розділі "Конкурси сайту". Щоб завантажити роботи, Вам треба зареєструватися (спрощена процедура). Реєстрація означає участь у конкурсі та згоду на публікацію робіт на сайтах НСФХУ і Товариства, включення їх до фотоальбому та експозиції фотовиставки.

     Технічні вимоги: розмір файлів до 300 Кb, розмір фотографії до 900 dpi по довгій стороні, максимальне завантаження робіт одним автором – необмежене.

     Назва робіт повинна мати такий формат: 01_prizvyshche_imia_nazva_misto.jpg

    Після відбору робіт членами журі, авторам буде запропоновано надіслати електронне зображення до організаторів виставки з метою видрукувати його у виставковому форматі за рахунок оргкомітету.

     Прохання до всіх учасників, які завантажуватимуть фото на конкурс: обов’язково вказуйте під час реєстрації на сайті свою електронну адресу та телефон.

     Бажаємо всім удачі!!!


Фотоконкурс-2.jpg