В Україну прибув новий Посол В’єтнаму

18 серпня 2017

     18 серпня 2017 р. в Україну прибув новий Надзвичайний і Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні пан Нгуєн Ань Туан. Правління Товариства "Україна-В’єтнам" взяло участь у церемонії зустрічі нового посла та його дружини.

     Новопризначеного Посла В’єтнаму в аеропорту Бориспіль також зустрічали Посол Малайзії в Україні пан Датук Аюф Бачі і Посол Республіки Індонезія в Україні Юдді Кріснанді.

IMG_2263-2.jpg

     Генеральний секретар Товариства Сергій Черванчук привіта Нгуєн Ань Туана з початком дипломатичної місії в Україні та висловив сподівання на продовження взаємовигідного співробітництва Посольства з "в’єтнамським" громадянським суспільством України.

IMG_2286-2.jpg

     Заступник Голови Правління Товариства "Україна-В’єтнам" Леокадія Герасименко обговорили з Нгуєн Ань Туаном перспективи українсько-в’єтнамських міжособових відносин, висловила готовність поглиблювати співпрацю у сферах, що становлять взаємний інтерес. Також, користуючись нагодою, пані Герасименко запросила дружин глав дипломатичних місій брати активну участь у жіночих ініціативах Товариства.

IMG_2282-2.jpg

     Як відомо, посол НГУЄН навчався у Московському транспортному університеті і Університеті Малайзії. Працював на різних дипломатичних посадах у Малайзії (2000-2003) та Австралії (2008-2012). Тривалий час займався науковою і викладацькою роботою у Дипломатичній академії МЗС СРВ, має наукове звання доцента.