Товариство бере участь у підготовці Дня В'єтнаму на Львівщині

13 березня 2018

     Сьогодні, 13 березня, голова Львівської ОДА Олег Синютка та перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус зустрілися із Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В′єтнам в Україні Нгуєн Ань Туаном.

     Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

image2_1674226299.jpeg

     "Мені дуже приємно, що ви знайшли час відвідати Львівщину. Я вважаю, що у нас є невикористані можливості щодо співпраці України та В’єтнаму, зокрема у Львівській області", – зазначив Олег Синютка.

     Він ознайомив Нгуєн Аль Туана з економічним потенціалом Львівщини.

     "Ми вважаємо, що у нас є великі можливості для присутності вашої продукції на нашому ринку. Так само ми вважаємо, що сьогодні є можливість товари, які виробляються у наші області, презентувати і на вашому ринку", – додав очільник Львівської облдержадміністрації.

     У межах зустрічі сторони розглянули можливість проведення на Львівщині Дня Соціалістичної Республіки В′єтнам.

     "Ми хочемо провести культурний захід День В’єтнаму саме у Львові не лише з метою розвитку торгово-економічних та культурних відносин між Львівською областю та конкретними областями нашої країни. Ми вважаємо, що проведення такого заходу є можливим не лише для популяризації нашої культури і бажання колег з В’єтнаму працювати з колегами в Україні, зокрема у Львівській області, але взаємного пізнання наших народів, зокрема пізнання Львівщини в’єтнамським народом. Ми вбачаємо можливості налагодження дружніх та ділових стосунків", – наголосив Нгуєн Ань Туан.

     Зазначимо, що День В’єтнаму на Львівщині відбудеться 21 червня.

     Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, сьогодні з послом В’єтнаму зустрівся і міський голова Львова Андрій Садовий. Після зустрічі він вручив послу монету Князя Лева.

posolvietnamu-96a95be8a4d6b9561db5107abb3f36a1.jpg

     "В’єтнам – важлива для нас країна, оскільки у вас чудова культура і потрібно, щоб львів’ян знали вас і про вас. Щодо проведення Днів В’єтнаму у Львові, можете розраховувати на нашу максимальну підтримку. Ми скоро розпочинаємо будівництво індустріального парку в Рясному, В’єтнам багато інвестує. Якщо ви хочете, щоб там були і ваші виробництва, то запрошуємо", – зазначив Андрій Садовий.

     До зустрічі також долучились Хо Чунг Тхань, перший секретар Посольства, та Фан Дик Нгіа, другий секретар Посольства.

     "Львів – дуже красиве і чудове місто в Україні, культурна столиця. Також ваше місто дуже важливе для нас. Ми плануємо проведення Днів В’єтнаму у вас, запрошуватимемо багато різних людей, зокрема підприємців нашої країни", – сказав Нгуєн Ань Туан, Надзвичайний та Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні та Молдові.

     Мер Львова підтримав ініціативу проведення Днів В’єтнаму та пообіцяв всіляку допомогу з боку міста в організації заходу. Також сторони обговорили розвиток і укріплення співробітництва між В’єтнамом та Україною в цілому та між В’єтнамом та Львовом зокрема.