На розі Саксаганського та Великої Васильківської з 3 квітня почав роботу в'єтнамський ресторан NĂM, пише The Village Україна.
Двоповерховий ресторан відкрили співзасновники ресторану BAO - Modern Chinese Cuisine Тарас і Оксана Середюк (мережа Mafia, Casta, "Якіторія") і шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво (Bo. Pastry).
На першому поверсі розташований головний коктейльний бар під назвою "Nem & Raw Bar" з традиційними в'єтнамськими холодними закусками. Другий поверх - повноцінний ресторан для вечері або зустрічей компаніями.
Адреса: Велика Васильківська, 48, м. Київ.
Ціни: хрусткі тім сам з жаб'ячими лапками і бататом - 204 грн., ньому з лобстерами і манго - 560 грн., восьминіг з фруктовим тартаром і ho chi дрессингом в листі лолот - 420 грн., м'ясо кролика з ананасовим соусом і хрусткими кокосовими чіпсами - 324 грн., крабовий ball-кейк з яєчної локшиною - 430 грн.
Сайт: http://nam.in.ua/
Бронювання столика: 096 758-5858
Поціновувачам в'єтнамської кухні - гарного відпочинку! :)