В'єтнамська кухня на Великій Васильківській

3 квітня 2018

     На розі Саксаганського та Великої Васильківської з 3 квітня почав роботу в'єтнамський ресторан NĂM, пише The Village Україна.

     Двоповерховий ресторан відкрили співзасновники ресторану BAO - Modern Chinese Cuisine Тарас і Оксана Середюк (мережа Mafia, Casta, "Якіторія") і шеф-кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво (Bo. Pastry).

     На першому поверсі розташований головний коктейльний бар під назвою "Nem & Raw Bar" з традиційними в'єтнамськими холодними закусками. Другий поверх - повноцінний ресторан для вечері або зустрічей компаніями.

 Hector-Jimenez-Bravo_nam.jpg

 

     Адреса: Велика Васильківська, 48, м. Київ.
     Ціни: хрусткі тім сам з жаб'ячими лапками і бататом - 204 грн., ньому з лобстерами і манго - 560 грн., восьминіг з фруктовим тартаром і ho chi дрессингом в листі лолот - 420 грн., м'ясо кролика з ананасовим соусом і хрусткими кокосовими чіпсами - 324 грн., крабовий ball-кейк з яєчної локшиною - 430 грн.

     Сайт: http://nam.in.ua/

     Бронювання столика: 096 758-5858

     Поціновувачам в'єтнамської кухні - гарного відпочинку! :)